Neymar’dan şok karar

Celal Umut Eren / Skorer Dış Haberler   PSG’nin bu sezona her yönüyle damga vuran yıldızı Neymar, yine şok bir kararla gündeme oturdu. Son dönemde adı sık sık Real Madrid’le anılan Brezilyalı, PSG yönetimine takımda kalmak istemediğini iletti.   Marca Gazetesi’nde yer alan bu iddiada, Neymar ve babasının, Fransız kulübünün Katarlı yöneticileriyle oturduğu hem maddi konulardaki durumları hem de kişisel konuları görüştüğü dile getirildi.   2019 yaz ayında sözleşmesi bitecek Neymar içinse PSG’nin 2022’ye kadar bir sözleşme önermek istediği hatta maddi şartları geliştirmek istediği aktarıldı.    Ayrıca takım içerisinde de Neymar’ın kazandığı parayla ilgili de rahatsızlıklar olduğu bildirildi.     

Giuliano’dan Beşiktaş tepkisi

Celal Umut Eren / Skorer Dış Haberler Fenerbahçe’nin başarılı yıldızı Giuliano, Brezilya’da Globo Esporte’ye bir röportaj verdi. Tecrübeli orta saha, hem milli takım şansını hem de Fenerbahçe’nin şampiyonluk yarışını değerlendirdi.   Giuliano, pazartesi günü Karabük ile yapacakları maç sonrasında Tite’nin Brezilya kadrosu ile ilgili kararını bekleyeceğini belirterek, “Elbette bir umudum. Elimden ne geliyorsa yapacağım, her zamanki gibi en iyi performansımla oynamaya çalışacağım. Pazartesi günü ligde maçımız var. Ancak son ana kadar bekleyeceğim. Şu anda en büyük motivasyonum Fenerbahçe ve takımımla yaptığım şampiyonluk yarışı” dedi.    Dünya Kupası’nın önemine değinen Giuliano, “Elbette her oyuncu için önemli. Dünya Kupası paha biçilemez, eşsiz bir deneyim. Elbette kulüp takımıma ve turnuvalara saygım var ama Dünya Kupası bir futbolcu için eşsiz bir deneyim” diye konuştu.    Fenerbahçe’nin zirve yarışını da yorumlayan

Tugay Kerimoğlu sahalara geri dönüyor…

Skorer Dış Haberler- Eski milli futbolcu Tugay Kerimoğlu, Portsmouth ile Glasgow Rangers arasındaki yardım maçında forma giyecek. Karşılaşma 01 Nisan 2018'te gerçekleşecek... 24 Mayıs 2009'da futbolu bırakan eski milli futbolcu Kerimoğlu, 2013'te teröristler tarafından öldürülen İngiltere Kraliyet Asker Alayı'nda davulcu olan Lee Rigby'nin ailesi tarafından kurulan Lee Rigby Vakfı'na yardım amaçlı maça çıkacak.    Tugay Kerimoğlu daha önce  eski Bulgar futbolcu Hristo Stoichkov'un 50. yaşına özel  "50 Yıl 8 Numara" sloganıyla düzenlediği jübile maçında yer almıştı..